Quantcast
peoplepill id: henrik-byager
HB
4 views today
3 views this week
Henrik Byager

Henrik Byager

Danish journalist
Henrik Byager
The basics

Quick Facts

Intro Danish journalist
Is Journalist
From Denmark
Type Journalism
Gender male
Birth 1963
Age 58 years
The details (from wikipedia)

Biography

Henrik Byager (født 1963) er en dansk kommunikationsrådgiver.

Byager arbejder som strategisk rådgiver indenfor kommunikation og PR for en lang række danske og udenlandske organisationer og virksomheder. Han er anerkendt for sin evne til at kommunikere komplicerede temaer på en fængende og forståelig måde, og derfor en af de mest benyttede og citerede kommunikationsrådgivere i Danmark.

Han har tidligere bl.a. arbejdet som journalist ved TV 2 Nyhederne og TV-Avisen, og har siden 1990 beskæftiget sig med markedsføring og kommunikationsrådgivning. Han er desuden kendt fra TV 2-programmet Den 6. sans, der kørte i 7 sæsoner som et af de mest sete programmer på TV 2. I 2007 deltog han i DR-programmet Hvor er vi landet, og han er en af Danmarks mest benyttede kommentatorer i tv, radio, aviser og internetmedier. Han er desuden en populær foredragsholder for organisationer og virksomheder indenfor emnerne livsstil, medier og samfundsudvikling.

Eksterne henvisninger

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.facebook.com/henrik.byager
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes