Quantcast
peoplepill id: heidi-goldmann
HG
1 views today
2 views this week
Heidi Goldmann

Heidi Goldmann

Norwegian actress
Heidi Goldmann
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian actress
Is Actor
From Norway
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 1 January 1969
Age 51 years
Star sign Capricorn
The details

Biography

Heidi Goldmann (født 28. september 1969) fra Tromsø er en norsk skuespiller, som har medvirket i et knippe TV-serier. Hun jobber til daglig ved Nationaltheateret.

Filmografi

  • 1997: Mørkets øy (Sykepleier)

TV-serier

  • 2005: Brødrene Dal og mysteriet om Karl XIIs gamasjer (Pavo-Kari m.fl)
  • 2008: Hvaler (TV-serie) (Moren til Marius)
  • 2011: Koselig med peis (Solveig)
  • 2011: Dag (TV-serie) (Heidi)
  • 2012: Hellfjord (Stålnacke)
  • 2014: Mammon (TV-serie) (Partisekretær)
  • 2015: Kampen for tilværelsen (Hundeeier)
  • 2017: Monster (TV-serie) (Toril Lind)
  • 2017–2019: ZombieLars (Gro)
  • 2018: Epleslang (Ellen)
  • 2019: Wisting (Bjørg Karin)
  • 2019: Thorbjørn (Fylkesmann)

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 17 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.nationaltheatret.no/om-oss/skuespillere/heidi-goldman/
https://filmfront.no/aktor/92373/heidi-goldmann/
https://tv.nrk.no/serie/monster/sesong/1/episode/2/avspiller/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes