Quantcast
peoplepill id: hedi-yunus
HY
1 views today
1 views this week
Hedi Yunus

Hedi Yunus

Indonesian singer
Hedi Yunus
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian singer
Is Singer
From Indonesia
Type Music
Gender male
Birth 24 August 1968, Bandung, Indonesia
Age 52 years
Star sign Virgo
Genre:
Pop music
Instruments:
Voice
The details

Biography

Hédi Sulaeman leuwih dipikawanoh Hédi Yunus (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, 24 Agustus 1968; umur 51 taun) nyaéta saurang panyanyi anu populér bareng jeung grupna Kahitna.

Dina karirna, Hedi pernah dipecat ti Kahitna taun 2000 ku sabab kang Hedi telat nalika rék minton disalah sahiji acara penting di Bandung.Kang Hedi alesanana téh kasaréan, tuluy babaturanana teu narima, tapi hal éta ngan nepi ka sabulan , Kahitna pernah manggung sakali nalika mangsa pemecatan kang Hedi.

Album anu kungsi dirilis di antarana nyaéta Haruskah, Emosi Diri, Suratku, Asmara, The Best of Hedi Yunus sarta album religi Doa dan Ramadhan Ceria. Lian ti jadi panyanyi Hedi ogé jadi pangarang, aya sababaraha hiji buku karyana di antarana nyaéta Biografi,Hedi Yunus Karier,Gaya hidup dan Cinta 2001.

Lian ti jadi pangarang jeung panyanyi, Hedi ogé jadi saurang Pésenter salah sahijina dina acara PESTA di Indosiar. Prestasina salaku panata acara ningalikeun hasil nalika manéhna meunangkeun panglélér katégori Pembawa Acara musik pria terfavorit Panasonic Awards 1997-1998 jeung jadi jawara Campur-Campur Award 2003 kategori pangjailna. Hedi Yunus meunang kasempetan pikeun ngapromosikeun Indonesia di Negeri Paman Sam, Amérika Serikat. Rupa-rupa aktivitas bisa dilakonan ku Hedi ti mimiti nari nepi ka nyanyi Sunda.

Rujukan

  1. Hedi Yunus(diakses 4 Desember 2011)
  2. Hedi Yunus Promosikan Indonesia di AS(diakses 4 Desember 2011)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/h/hedi_yunus/
http://showbiz.liputan6.com/read/335713/hedi-yunus-promosikan-indonesia-di-as
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes