Quantcast
peoplepill id: hanne-winther-jorgensen
HW
1 views today
1 views this week
Hanne Winther-Jørgensen

Hanne Winther-Jørgensen

Danish actress
Hanne Winther-Jørgensen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Was Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 1 April 1935
Death 17 June 1991 (aged 56 years)
Star sign Aries
Peoplepill ID hanne-winther-jorgensen
The details (from wikipedia)

Biography

Hanne Winther-Jørgensen (1. april 1935 i København – 17. juni 1991 smst.) var en dansk skuespillerinde. Datter af Aage Winther-Jørgensen.

Uddannet fra Det kongelige Teaters Elevskole 1955.

Ud over optræden her var hun engageret på Odense Teater, Aveny Teatret, Allé Scenen og Det Danske Teater.

Hun spillede med i Den lykkelige rejse, Hvem er jeg, Den gale fra Chaillot, Eventyr på fodrejsen, Nøddebo Præstegård og Vildanden.

Filmografi

  • Far til fire på landet – 1955
  • Flintesønnerne – 1956
  • Guld og grønne skove – 1958
  • Den sidste vinter – 1960
  • Kvindelist og kærlighed – 1960
  • Eventyrrejsen – 1960
  • Tro, håb og trolddom – 1960
  • Med kærlig hilsen – 1971

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Hanne Winther-Jørgensen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/117341
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=356
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13639
http://www.scope.dk/person.php?id=34080
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=138943
https://gravsted.dk/person.php?navn=hannewinther-joergensen
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes