Quantcast
peoplepill id: hanne-ribens
HR
1 views today
1 views this week
Hanne Ribens

Hanne Ribens Danish actress

Danish actress
Hanne Ribens
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender female
Birth 13 October 1934
Age: 85 years
Star sign LibraLibra
The details

Biography

Hanne Ribens (født 13. oktober 1934 i København) er en dansk skuespiller.

Hanne Ribens debuterede i 1953 i Andelsteatrets turné og blev senere elev hos Blanche Funch og Knud Heglund inden hun i 1957 blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater. Debuten på film får hun året efter i Guld og grønne skove. Hun tilknyttes derefter Aarhus Teater og senere Gladsaxe Teater. Fra begyndelsen af 1970'erne var hun en del af det faste ensemble på Folketeatret. Hun medvirkede desuden i flere spillefilm samt i Radioteatret. Ribens' mest markante rolle er som moderen i Johnny Larsen (1979), mens hendes øvrige filmroller har været mindre væsentlige.

Filmografi

  • Guld og grønne skove (1958)
  • Den rige enke (1962)
  • Måske i morgen (1964)
  • Mig og min lillebror (1967)
  • Lille spejl (1978)
  • Johnny Larsen (1979)
  • Øjeblikket (1980)
  • Barndommens gade (1986)

Tv-serier

  • Smuglerne (1970)
  • Livsens Ondskab (1972)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Hanne Ribens kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/1010
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=352
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13560
http://www.scope.dk/person.php?id=17482
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=117322
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes