Quantcast
peoplepill id: hanna-wijaya
HW
1 views today
1 views this week
Hanna Wijaya

Hanna Wijaya

Indonesian actress
Hanna Wijaya
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actress
Is Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Peoplepill ID hanna-wijaya
The details (from wikipedia)

Biography

Hanna Wijaya adalah aktris Indonesia yang terkenal antara lain dalam film "Ke Ujung Dunia".

Filmografi

  • Martini (1978)
  • Warok Singo Kobra (1982) disutradarai oleh Nawi Ismail
  • Gadis Marathon (1981)
  • Mawar Jingga (1981) disutradarai oleh Hasmanan
  • Nenek Grondong (1982)
  • Ke Ujung Dunia (1983) disutradarai oleh Hasmanan
  • Don Muang Incident (1984) disutradarai oleh Asrul Sani
  • Kontraktor (1984)
  • Preman (1985)
  • Mistri Sumur Tua (1987) disutradarai oleh Ali Shahab
  • Biarkan Aku Cemburu (1988)
  • Kutunggu di Sudut Semanggi (2004)


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes