Quantcast
GA
10 views this week
Guillem Anglada-Escudé

Guillem Anglada-Escudé

Professors of astrophysics at the University of London
The basics
Quick Facts
Occupations Astrophysicist
A.K.A. Guillem Anglada-Escudé
Gender male
Birth 1979 (Terrassa)
The details
Biography

Guillem Anglada Escudé (Ullastrell, 1979) és professor d'astrofísica de la Universitat Queen Mary de Londres. Estudià a la Universitat de Barcelona on es doctorà el 2007. El seu àmbit d'estudi són les tècniques precises de detecció de planetes i ha participat en diversos projectes de recerca. Lidera el grup que ha descobert el planeta Pròxima b, el planeta potencialment habitable més proper a la Terra. També va liderar juntament també amb R. Paul Butler el projecte que va localitzar la súper-Terra GJ 667Cc, un planeta a 22 anys llum de la Terra i amb una massa quatre vegades superior. A finals del 2016 la revista Nature l'elegí com un dels 10 científics més destacats del 2016 d'arreu del món.

Referències

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes