Quantcast
peoplepill id: grethe-mogensen
GM
1 views today
1 views this week
Grethe Mogensen

Grethe Mogensen

Danish actress
Grethe Mogensen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor Musician Singer Voice actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio Music
Gender female
Birth 25 May 1937, Copenhagen, Denmark
Age 84 years
Star sign Gemini
Instruments:
Voice
The details (from wikipedia)

Biography

Grethe Mogensen (født 25. maj 1937) er en dansk skuespillerinde og sangerinde, som blev udlært på Privatteatrenes Elevskole i 1959 med efterfølgende studierejser til Berlin og Stockholm. Gennem årene har hun medvirket i en lang række roller på scenen, både når det gælder operetter, revy samt sjove og alvorlige figurer. Hun har bl.a. optrådt på Allé Scenen, Det ny Scala, Det ny Teater, Det Danske Teater, Aalborg Teater, Odense Teater, Amager Scenen og Nørrebros Teater.

Udvalgt filmografi

  • Verdens rigeste pige – 1958
  • Kærlighedens melodi – 1959
  • Pigen i søgelyset – 1959
  • Gøngehøvdingen – 1961
  • Bussen – 1963
  • Flagermusen – 1966
  • Gift – 1966
  • Tro, håb og kærlighed – 1984
  • Klinkevals – 1999
  • Hund og kat Imellem -- Sophie

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Grethe Mogensen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
Autoritetsdata
Autoritetsdata
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/5996
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=333
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12009
http://www.scope.dk/person.php?id=27071
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=109650
https://www.allmovie.com/artist/p49877
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=424
//musicbrainz.org/artist/dc677b79-f291-4456-9917-fdd7326a0dba
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes