Quantcast
peoplepill id: gennady-karkov
GK
6 views today
23 views this week
Gennady Karkov

Gennady Karkov

Gennady Karkov
The basics

Quick Facts

A.K.A. Gennady Aleksandrovich Karkov
From Russia
Gender male
Birth 5 December 1930, Kulebaki, Russia
Death 1994, Podolsk, Russia (aged 63 years)
Star sign SagittariusSagittarius
The details

Biography

Guennadi Aleksandrovitx Karkov, també conegut com El Mongol, (Kulebaki ,5 de desembre de 1930 - Podolsk, 1994) fou un destacat cap del crim organitzat rus dels anys 60 i 70.

El 1953, als vint-i-cinc anys, ja va ser condemant per robatori i va estar empresonat fins el 1962. En sortir, es dedicà a extorsionar els comerciants del economia submergida de Moscou, que en aquells anys era un negoci pròsper, i per això ha estat considerat com el líder pioner d'un tipus de criminalitat que més tard es generalitzaria en l'hampa rus. Així, se'l considera mestre d'alguns coneguts vor v zakone posteriors com Viatxeslav Ivankov o Otari Kvantrixvili. La seva organització va ser coneguda per una gran crueltat, que emprava el segrest i la tortura com a mitjà per a fer efectives les seves extorsions. Karkov i molt dels seus sequaços van ser detinguts el 1972 en una gran operació policial, i va ser condemant a catorze anys de presó, pena que va complir íntegrament. En soritr en llibertat l'any 1986, tornà a organitzar un grup que operava a l'antic poble de Tushino (ara anexat a Moscou), però es va anar retirant i es va comprar una mansió a França. Va morir el 1994.

Bibliografia

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 11 May 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://nypost.com/2018/06/23/how-communism-gave-birth-to-the-worlds-most-vicious-mafia/
https://books.google.es/books?id=haNUDwAAQBAJ&dq
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes