Quantcast
peoplepill id: gabriele-metzger
GM
4 views today
4 views this week
Gabriele Metzger

Gabriele Metzger

German actress
Gabriele Metzger
The basics

Quick Facts

Intro German actress
Is Actor
From Germany
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 9 October 1959, Heidelberg, Germany
Age: 60 years
Star sign LibraLibra
The details

Biography

Gabriele Metzger est une actrice allemande né le à Heidelberg en Allemagne.

Biographie

Filmographie

  • 1994 : Der Havelkaiser (série télévisée)
  • 1994 : Elbflorenz (série télévisée)
  • 1995 : Mutter mit 18 (TV)
  • depuis 1995 : Verbotene Liebe (série télévisée) : Charlie Schneider
  • 1996 : Sylter Geschichten (série télévisée) : Kathrin Borchert
  • 1997-2002 : Un cas pour deux (série télévisée)
  • 1999 : Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (série télévisée) : Frau Kampmann
  • 2000 : Auf eigene Gefahr (série télévisée) : Frau Weber
  • 2005-2006 : Le Destin de Lisa (série télévisée) : Traudl Decker
  • 2006-2007 : Le Destin de Bruno (série télévisée) : Traudl Decker
  • 2008 : Herzog (série télévisée)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 09 Mar 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.imdb.fr/name/nm0582731/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes