Quantcast
peoplepill id: gabriel-farguette
GF
1 views today
1 views this week
Gabriel Farguette

Gabriel Farguette

French actor
Gabriel Farguette
The basics

Quick Facts

Intro French actor
Was Actor
From France
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 18 January 1928, 6th arrondissement of Paris, France
Death 8 February 1985, Yvelines, France (aged 57 years)
Star sign Capricorn
Peoplepill ID gabriel-farguette
The details (from wikipedia)

Biography

Gabriel Farguette est un acteur français né dans le 6e arrondissement de Paris le et mort à Meulan le .

Biographie

Gabriel Farguette a joué dans une dizaine de films au cours de son enfance pendant les années 1930.

Filmographie

  • 1935 : Jérôme Perreau, héros des barricades d'Abel Gance
  • 1936 : La Guerre des gosses de Jacques Daroy : Tigibus
  • 1936 : La Peur ou Vertige d'un soir de Victor Tourjansky : Georges
  • 1936 : Bach détective de René Pujol : le fils de l'aubergiste
  • 1937 : La Rose effeuillée de Georges Pallu : le petit Jean
  • 1937 : Liberté de Jean Kemm
  • 1938 : Ceux de demain (L'Enfant de troupe) de Georges Pallu et Adelqui Millar : le petit Jean
  • 1939 : Un gosse en or de Georges Pallu : Jean-Jacques, le gosse
  • 1942 : Retour au bonheur (L'Enfant dans la tourmente) de René Jayet : Jean
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 29 Feb 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.imdb.com/name/nm0267318/
http://www.lesgensducinema.com/biographie/FarguetteGabriel.htm
https://medias.unifrance.org/medias/66/34/139842/format_page/gabriel-farguette.jpg
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes