Quantcast
peoplepill id: francesc-bardera-i-masso
FBIM
1 views today
1 views this week
Francesc Bardera i Massó

Francesc Bardera i Massó

Francesc Bardera i Massó
The basics

Quick Facts

Gender male
Birth 1920
Death 2009 (aged 89 years)
The details

Biography

Francesc Bardera i Massó (Barcelona, 1920 - Sant Antoni de Vilamajor, 2009). Va ser president de l'Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó del 1941 i membre del Consell Assessor del Memorial Democràtic de la Generalitat per la seva trajectòria com a representant d'una entitat de Memòria Històrica. Afeccionat a la història local, va ser autor de l'obra que donà lloc a la representació teatral de la història medieval de Sant Pere de Vilamajor, Presència històrica e feyts de Vila Magore, representada des del 1993 fins al 2000 i dirigida per Alfred Lucchetti i Farré. Al llarg de la seva vida, també va recollir una important col·lecció de fotografies d'ambdós municipis que des del 1991 havia anat exposant anualment per la festa major d'estiu de Sant Antoni de Vilamajor, amb imatge de llocs, festes i veïns del municipi. Bardera, molt actiu en les entitats culturals i associacions, fou president del Patronat de Cultura de Sant Antoni de Vilamajor, també formava part del Comitè d'Agermanament amb Javrezac i sempre havia participat en la vida associativa tant de Sant Antoni com de Sant Pere de Vilamajor.

El 25 de març de 2010, el Plenari de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor acordà nomenar-lo com a fill adoptiu del municipi a títol pòstum.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 30 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://actualitatdelbaixmontseny.blogspot.com/2009/05/mor-als-88-anys-dedat-francesc-bardera.html
http://actualitatdelbaixmontseny.blogspot.com/2009/04/el-govern-nomena-al-consell-pel.html
http://www.vilamajor.cat/Sant_Pere_de_Vilamajor/Festes_Locals/Fira_Medieval_de_Vilamagore.htm
http://santantonidevilamajor.cat/noticia.asp?id=312
http://cantic.bnc.cat/registres/CUCId/a12190020
http://viaf.org/viaf/316756972
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes