Quantcast
peoplepill id: flora-vilalta-i-sospedra
FVIS
1 views today
1 views this week
Flora Vilalta i Sospedra

Flora Vilalta i Sospedra

Spanish politician
Flora Vilalta i Sospedra
The basics

Quick Facts

Intro Spanish politician
Is Politician
From Spain
Type Politics
Gender female
Birth 15 July 1954, Barcelona, Spain
Age 67 years
Star sign Cancer
Politics Socialists' Party of Catalonia
The details (from wikipedia)

Biography

Flora Vilalta i Sospedra (Barcelona, 15 de juliol de 1954) és una mestra i política catalana, diputada al Parlament de Catalunya en la VI i VII legislatures.

Diplomada en magisteri per l'Escola Universitària de Professorat d'EGB, exerceix com a professora de primària des del 1974. Vinculada al PSC-PSOE, partit al que s'afilià el 1995, ha estat regidora a l'ajuntament de Torelló des de les eleccions municipals espanyoles de 1991 (tinent d'alcalde en 1999), membre del Consell Comarcal d'Osona (1999-2001) i diputada al Parlament de Catalunya a les eleccions al Parlament de Catalunya de 1999 i 2003, on ha estat membre de la Comissió de Política Cultural, vicepresidenta de la Comissió Permanent de Legislatura per als Drets de les Dones, i membre de la Comissió Permanent de Legislatura sobre Immigració.

També ha format part de la delegació que va defensar l'Estatut d'Autonomia de Catalunya de 2006 a la Comissió General de les Comunitats Autònomes del Senat d'Espanya.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.parlament.cat/document/composicio/150331.pdf
http://floravilalta.blogspot.com/
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes