Quantcast
peoplepill id: finn-olafsson
FO
2 views today
2 views this week
Finn Olafsson

Finn Olafsson

Danish musician
Finn Olafsson
The basics

Quick Facts

Intro Danish musician
Is Musician
From Denmark
Type Music
Gender male
Birth 16 February 1953
Age 67 years
Star sign Aquarius
The details

Biography


Finn Olafsson (født 16. februar 1953 i København) er guitarist, komponist, producer, lydtekniker og musikforlægger.

Han begyndte 10 – 11 års alderen at spille guitar i, inspireret af tidens internationale rockgrupper blandt andet The Beatles, The Rolling Stones, The Who og The Kinks,. Han spillede nogle år i Amager-grupperne Voces og McKenzie Set, i 1968 dannede han sammen med sin bror Torsten Olafsson, Peter Mellin og Glenn Fischer fra gruppen The Harlows, rockbandet Ache der spillede symfonisk rock. Finn Olafsson har været med i rockgruppen Ache i alle gruppens leveår.

Finn Olafsson har medvirket på mere end 100 plader, desuden har han indspillet soloalbums og albums som den ene halvdel af guitarduo Anders Roland & Finn Olafsson.

Diskografi

Solo

  • 1977 Savannah
  • 1980 Acoustic Guitar
  • 1981 Elements

Anders Roland & Finn Olafsson

  • 1984 Sight-Seeing
  • 1986 Feriedage
  • 1986 Holidays
  • 1988 Globetrotter

Kilder

Eksterne henvisninger

Autoritetsdata
Autoritetsdata
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.finnolafsson.com/
http://www.discogs.com/artist/986854-Finn-Olafsson
//musicbrainz.org/artist/7e411531-fc7b-4e0d-bdf3-7406a4aa744c
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes