Quantcast
peoplepill id: fermin-artagoitia-calabuig
FAC
1 views today
1 views this week
Fermín Artagoitia Calabuig
Spanish politician and lawyer

Fermín Artagoitia Calabuig

Fermín Artagoitia Calabuig
The basics

Quick Facts

Intro Spanish politician and lawyer
Is Politician Lawyer
From Spain
Field Law Politics
Gender male
Birth 12 February 1946, Valencia, Comarca de València, Valencia Province, Spain
Age 76 years
Star sign Aquarius
Politics Valencian Union
The details (from wikipedia)

Biography

Fermín Artagoitia Calabuig (València, 12 de febrer de 1946) és un advocat i polític valencià, diputat en la III i IV legislatura de les Corts Valencianes

Biografia

Estudià amb els maristes de València i al Liceu Espanyol de París, on va treballar com a mecànic a la fàbrica Renault, com a delineant a l'empresa de prefabricats de formigó Kaiser, a Crédit Commerciale i a altres empreses del sector electrònic i immobiliari. Quan tornà es va llicenciar en dret a la Universitat de València, especialitzant-se en dret de la Unió Europea.

Durant la transició espanyola va militar inicialment en la Unió de Centre Democràtic després de l'ensulsiada en el Centro Democrático y Social, partits amb el qual fou regidor a l'ajuntament de València, fins que es va unir a Unió Valenciana. Amb aquest partit fou escollit regidor a les eleccions a les Corts Valencianes de 1991 i 1995. Ha estat president de la Comissió de Política Social i Ocupació (1991-1999) i vicepresident, entre d'altres, de la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de La Generalitat, de la Comissió de Governació i Administració Local, i de Comissió Permanent no legislativa d'Afers Europeus (1995-1999)

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 13 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Fermín Artagoitia Calabuig

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes