Quantcast
peoplepill id: fehmi-mujota
FM
1 views today
1 views this week
Fehmi Mujota

Fehmi Mujota Politician

Politician
Fehmi Mujota
The basics

Quick Facts

Intro Politician
Is Politician
From Albania
Type Politics
Gender male
The details

Biography

Fehmi Mujota u lind në Mollopolc, të komunës së Shtimës dhe ka diplomuar në Fakultetin e Filozofisë dhe Sociologjisë dhe ka magjistruar në degën e Administratës Publike të Universitetit të Prishtinës. Ai filloi karrierën e tij si mësimdhënës në një shkollë të mesme në Ferizaj dhe ishte pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Zonën Operative të Nerodimës gjatë konfliktit të vitit 1999. Fehmi Mujota u emërua Ministër i Forcave të Sigurisë së Kosovës më 4 gusht 2008. Në cilësinë e ministrit, ai është përgjegjës për mbikëqyrjen demokratike dhe civile të Forcave të Sigurisë së Kosovës dhe e përfaqëson Kosovën në arenën ndërkombëtare për sa u përket çështjeve të forcave të sigurisë.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 25 Mar 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes