Quantcast
peoplepill id: ezi-cut
EC
1 views today
1 views this week
Ezi Cut
The basics

Quick Facts

Is Deejay Musician Record producer
From Denmark
Type Business
Gender male
The details

Biography

Thomas Hinz bedre kendt under sit kunstnernavn Ezi Cut er en dansk producer og Dj. Ligeledes har han været radiovært på hiphop programmet Det Dur på P3 i 1990'erne. I 1996 rejste han til Los Angeles i USA for at beskæftige sig med hiphop. Han vendte hjem i 2003. Ezi Cut er blandt andet kendt for at have produceret rapsangen "Old School" for den nu afdøde amerikanske rapper Tupac Shakur samt at have produceret mange af Jokerens sange. Ved Danish DeeJay Awards i 2010 modtog Cut æresprisen: Kim Schumachers DeeJay-pris.

Diskografi

Produktion

  • 1992: I Am What I Am – Young Blood
  • 1995: Old School2Pac
  • 1996: Dayz Go ByKuku Agami
  • 1997: Vertigo – Juice
  • 1997: Why Would I Cry – Juice
  • 1997: Saturday Night / Pacific To Pacific – Outlandish
  • 1998: Oremi – Angélique Kidjo
  • 2003: Alpha HanJokeren
  • 2003: Bread & Barrels of Water – Outlandish
  • 2005: Gigolo Jesus – Jokeren
  • 2005: JegvilgerneDuvilgerneViskalgerneU$O
  • 2008: Yessør – Jokeren
  • 2008: Pump (Til Det Her) – THC
  • 2009: Den tørstige digter – Jokeren
  • 2014: En af os – Raske Penge

Eksterne henvisninger

Noter

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://det-dur.dk/detdur/ezicut.html
http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1324278.ece
http://www.discogs.com/artist/Ezi+Cut#t=Appearances_All&q=&p=1
http://dhhu.dk/w/Ezi_Cut
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes