Quantcast
peoplepill id: evgeny-nikishin
EN
1 views today
1 views this week
Evgeny Nikishin
The basics

Quick Facts

A.K.A. Evgenii Valerevich Nikishin
Is Actor Television presenter Radio personality
From Russia
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 4 May 1977, Magnitogorsk, Chelyabinsk Oblast, Russia
Age 45 years
Star sign Taurus
Education
Magnitogorsk State University
Genre:
Kvn
Humour
The details (from wikipedia)

Biography

Євген Валерійович Нікішин (4 травня 1977, Магнітогорськ) — російський та український чемпіон Вищої ліги КВН, актор, теле- і радіоведучий. Учасник проектів «Дизель Студіо» (скетч-ком «На трьох», концертне шоу «Дизель Шоу»).

Життєпис

Народився 4 травня 1977 року в Магнітогорську. У 1999 році закінчив Магнітогорський державний університет.

Учасник команди «Уездньій город», чемпіон Вищої Ліги КВН. Футбольний суддя 1-ї категорії.

Знімався в рекламі разом зі своїм другом і партнером по КВНу і сцені Сергієм Писаренком.

У дуеті з Стасом Костюшкіним став переможцем українського варіанту шоу «Дві зірки» — «Зірка + Зірка 2» (2011).

З жовтня 2010 до 20 лютого 2011 року — разом з Сергієм Писаренко вів програму «Сміх у великому місті»

З січня 2012 року — разом з Сергієм Писаренком веде програму «Парад порад» («Парад порад») на Новому каналі (Україна).

З 18 березня 2012 року — ведучий програми «Будь Мужиком» (Перець)

21 лютого 2015 року — став учасником шоу «Імперія Ілюзій: Брати Сафронови» на телеканалі СТС. Зйомки відбулися в кінці 2014 року.

На даний момент проживає в Україні

Сім'я

  • Дружина — Тетяна Нікішина
  • Син — Всеволод Нікішин
  • Донька — Аріна Нікішина

Фільмографія

  • 2005 — Херувим — епізод
  • 2007 — Кліп «Чікі» Серьоги
  • 2009 — Лопухи — Женечька
  • 2010 — Варення із сакури — ремонтник
  • 2010 — Універ — сусід Саші і Тані (Серія 171)
  • 2012 — Мексиканський вояж Степанича — бандит
  • 2012 — Велика ржака — Ширяєв
  • 2014 — Аліса в країні чудес
  • 2016 — Бородач. Зрозуміти та вибачити — Кирило

Дубляж

  • 2015 — Страшні казки — Король Диких Гір (Тобі Джонс)

Див. також

  • Писаренко Сергій Миколайович

Примітки

Посилання

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 25 Aug 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Evgeny Nikishin

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes