Quantcast
peoplepill id: eusebio-robles
ER
1 views today
1 views this week
Eusebio Robles

Eusebio Robles

Eusebio Robles
The basics

Quick Facts

From Spain
Gender male
Birth 11 June 1972, Zumaia, Spain
Age 50 years
Star sign Gemini
Politics Spanish Socialist Workers' Party
The details (from wikipedia)

Biography

Eusebio Robles González (Zumaia, 11 de juny de 1972) és un polític espanyol del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE).

Biografia

Nascut el 11 de juny de 1972 a Zumaia (Guipúscoa), va estudiar a l'IES Luis de Lucena de Guadalajara, on es va formar com a tècnic en delineació, treballant posteriorment per Obras Coman, Intemac i Ferrovial. Es va afiliar al Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) el 1995. i va exercir de regidor de l'Ajuntament de Guadalajara entre 2007 i 2011.

Vicepresident a nivell provincial del PSOE des de 2011, el 2015 va ser elegit regidor de l'Ajuntament d'Aranzueque i diputat provincial.

Candidat al número 3 de la llista del PSOE per a les eleccions a les Corts de Castella-la Manxa de 2019, va resultar elegit diputat de la x legislatura del parlament regional. Va presentar la renúncia a la seva acta de diputat l'11 de juliol de 2019, per a ser nomenat delegat de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa a Guadalajara.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 17 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Eusebio Robles

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes