Quantcast
peoplepill id: esther-rommel
ER
1 views today
1 views this week
Esther Rommel
Dutch politician

Esther Rommel

Esther Rommel
The basics

Quick Facts

Intro Dutch politician
Is Politician
From Netherlands
Field Politics
Gender female
Politics People's Party for Freedom and Democracy
The details (from wikipedia)

Biography

E.A.S. (Esther) Rommel (Beverwijk, 27 november 1965) is een Nederlandse fiscaal juriste en politica van de VVD.

Biografie

Opleiding en loopbaan

Rommel ging tot 1985 naar het vwo aan het Bonhoeffer College en behaalde in 1986 haar propedeuse in het Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1987 volgde zij een opleiding tot luchtverkeersleider aan de Rijksluchtvaartschool. In 1991 behaalde zij haar doctoraal in fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden.

In 2000 volgde Rommel een postdoctorale opleiding European Fiscal Studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tot 2007 was zij werkzaam bij diverse adviesbureaus als belastingadviseur. Sindsdien als zelfstandig ondernemer. Zij is gecertificeerde trainer bij de Haya van Somerenstichting.

Politieke loopbaan

Rommel was van 1998 tot 2000 gemeenteraadslid van Heiloo. Van 1999 tot 2003 en van 2015 tot 2019 was zij Statenlid van Noord-Holland. Sinds 2019 is zij gedeputeerde van Noord-Holland. Ze heeft in haar portefeuille Natuur en landschap, Grond en Bodemdaling.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 17 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Esther Rommel

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes