Quantcast
peoplepill id: erika-casajoana-daunert
ECD
1 views today
1 views this week
Erika Casajoana Daunert
Política catalana

Erika Casajoana Daunert

Erika Casajoana Daunert
The basics

Quick Facts

Intro Política catalana
Is Politician Consultant Lobbyist Jurist
From Spain
Field Business Law Politics
Gender female
Birth 1966, Barcelona, Spain
Age 56 years
Family
Father: Jaume Casajoana i Roca
The details (from wikipedia)

Biography

Erika Casajoana i Daunert (Barcelona, 1966), és una consultora internacional en comunicació pública resident a Brussel·les.

És llicenciada en Dret i Màster en Estudis Europeus per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té un Màster en Relacions Internacionals per la Universitat de Colúmbia a Nova York, que cursà amb una beca de La Caixa. Fou també becària a la Universitat de Helsinki (Finlàndia), a la Universitat Catòlica de Lovaina (Bèlgica) i a la Universitat Ruprecht-Karls de Heidelberg (Alemanya).

Propietària de l'empresa «Casajoana Consulting», ha estat registrada com a lobbista al Parlament Europeu,. Exerceix de presidenta de l'associació CATGlobal, entitat belga sense ànim de lucre encarregada de la captació de fons per a Carles Puigdemont, de promoure la realitat catalana a l'exterior i ajudar l'exili català.

Inclosa com a candidata al número 4 de la llista de la candidatura de Lliures per Europa per a les eleccions al Parlament Europeu del 26 de maig de 2019 a Espanya encapçalada per Carles Puigdemont, no va resultar elegida eurodiputada.

Ha fet de consultora per al Banc Mundial, el Fòrum de Cooperació Àsia-Pacífic i el Center for Development Communications (EUA), entre d’altres.

Com a consultora del Banc Mundial, aconsellà les institucions provisionals de govern del Kosovo en la comunicació pública del pla d’energia el 2006-07, i el govern de transició a Haití en comunicació pública estratègica el 2005. Dóna formació regularment en comunicació estratègica i relacions amb mitjans a funcionaris de Nacions Unides i diplomàtics. Entre 2007 i 2018 ha impartit classes sobre afers públics a la Universitat Oberta de Catalunya i a l’Escola Superior de Relacions Públiques adscrita a la Universitat de Barcelona.

A Washington, DC, treballà per a la multinacional francesa de sondejos i investigació d’opinió pública Ipsos, i per a la consultoria política i d’advocacia pública Lake, Snell, Perry & Associates. Amb anterioritat, ho feu per a la consultoria de lobbisme First International Resources a New Jersey, i fou becària al National Democratic Institute for International Affairs, entitat sense ànim de lucre que promou la democratització a tot el món.

A Barcelona, treballà per a la multinacional nord-americana de relacions públiques i afers públics Burson-Marsteller.

Erika Casajoana s’ha implicat des de jove per al país, i sempre des de la base. No ha ostentat mai cap càrrec públic. Fou membre de la Coordinadora Nacional de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC), com a «secretària de dinamització», secretària executiva de Relacions Internacionals d’Unió Democràtica i assistent de l’eurodiputada Concepció Ferrer. Al mateix partit, formà part de les candidatures al Comitè de Govern encapçalades pels opositors interns Vicenç Pedret (2004) i Josep Maria Vila d’Abadal i Serra (2012). Ha estat inscrita com a lobbista per a l’Assemblea Nacional Catalana al Registre de Transparència Europeu.

És fundadora de la Crida Nacional i membre del seu Consell de Representants (secció Internacional). És també membre del Partit Demòcrata, on presideix l’agrupació local de Brussel·les des de febrer de 2017. És sòcia de l’Assemblea Nacional Catalana, la Plataforma per la Llengua, Sobirania i Justícia, la Fundació Persona i Democràcia-Joaquim Xicoy, i Horitzó Europa.

És parlant nadiua de català. Domina el castellà, anglès, francès i alemany. Està casada i té una filla.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 29 Feb 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.eltemps.cat/article/7239/es-molt-infantil-que-alguns-diguin-que-cal-que-marxem-deuropa
http://euroefe.euractiv.es/1311_actualidad/6119511_siete-candidatas-a-eurodiputadas-en-debateeuropeoefe.html
http://web.archive.org/save/https://www.becarioslacaixa.net/web/guest/becarios/erika-casajoana-daunert-B000284
https://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2018-11-13/catglobal-asociacion-puigdemont-bruselas-fondo_1643933/
https://www.boe.es/boe/dias/2019/04/30/pdfs/BOE-A-2019-6475.pdf
//www.worldcat.org/issn/0212-033X
https://www.tdx.cat/bitstream/handle/10803/48535/jlmb1de1.pdf?sequence=1&isAllowed=y
http://www.twitter.com/ecasajoana?lang=ca
https://ec.europa.eu/transparencyregister/public/homePage.do
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes