Quantcast
peoplepill id: erick-nindyoastomo
EN
1 views today
1 views this week
Erick Nindyoastomo

Erick Nindyoastomo

Indonesian musician
Erick Nindyoastomo
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian musician
Is Musician
From Indonesia
Type Music
Gender male
Birth 15 June 1982, Semarang, Indonesia
Age: 38 years
Star sign GeminiGemini
The details

Biography

Erick Nindyoastomo (lahir di Semarang, Indonesia, 15 Juni 1982; umur 38 tahun) adalah seorang musisi berkebangsaan Indonesia yang juga merupakan drummer dari grup musik The Changcuters.

Karier

Sebelum bergabung dengan The Changcuters. Erick pernah bergabung dengan grup musik Cholesterol bersama Qibil, Ariel dan Uki. Pada tahun 2005, bersama Tria, Alda, Dipa dan Qibil ia ikut mendirikan grup musik yang bernama The Changcuters.

Diskografi

  • Mencoba Sukses (2006)
  • Mencoba Sukses Kembali (2008)
  • Misteri Kalajengking Hitam (2009)
  • Tugas Akhir (2011)

Filmografi

  • The Tarix Jabrix (2008)
  • The Tarix Jabrix 2 (2009)
  • The Tarix Jabrix 3 (2011)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://twitter.com/ericknindyo
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes