Quantcast
peoplepill id: egon-stoldt
ES
1 views today
1 views this week
Egon Stoldt

Egon Stoldt

Danish actor
Egon Stoldt
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor Voice actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 28 December 1943
Age 77 years
Star sign Capricorn
Peoplepill ID egon-stoldt
The details (from wikipedia)

Biography

Egon Stoldt (født 28. december 1943) er en dansk skuespiller.

Filmografi

  • Den dobbelte mand (1976)
  • Trællenes børn (stemme, 1980)
  • Torvet (julekalender, 1981)
  • Otto er et næsehorn (1983)
  • Jeg elsker dig (1987)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/1928
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=1974
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13138
http://www.scope.dk/person.php?id=62092
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=108743
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=1078
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes