Quantcast
peoplepill id: dorte-hojsted
DH
1 views today
1 views this week
Dorte Højsted

Dorte Højsted

Danish actress
Dorte Højsted
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 20 March 1958
Age 63 years
Star sign Pisces
The details (from wikipedia)

Biography

Dorte Højsted (født 20. marts 1958) er en dansk skuespiller. Hun er uddannet ved Statens Teaterskole i 1986. Hendes gennembrud kom i tv-serien Tonny Toupé Show, og Sonny Soufflé Chock Show i hendholdsvis 1986 og 1987.

Udvalgt filmografi

Film

  • 1988 – Himmel og helvede
  • 1997 – Skat - det er din tur
  • 2000 – Slip hestene løs
  • 2013 – Kvinden i buret

Tv-serier

  • 1986 – Tonny Toupé Show
  • 1986 – Sonny Soufflé Chock Show Soufflé Chock Show
  • 1987 – Een gang strømer...
  • 1987 – Nana
  • 1997 – TAXA

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Dorte Højsted kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/3140
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=3871
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=18385
https://www.allmovie.com/artist/p140813
http://web88444.ta29.talkactive.net/activebuilderfiles/dermanglersgudaenarm.dk/1159274098.jpg
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes