Quantcast
peoplepill id: dominique-agisca-diyose
DAD
1 views today
1 views this week
Dominique Agisca Diyose

Dominique Agisca Diyose

Indonesian actress
Dominique Agisca Diyose
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actress
Is Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 7 August 1988, Semarang, Central Java Province, Indonesia
Age 32 years
Peoplepill ID dominique-agisca-diyose
The details

Biography

Dominique Agisca Diyose (lair ing Semarang, Jawa Tengah, 7 Agustus 1988; umur 28 taun). Dominique iku salah sijiné modhèl lan aktris Indonésia kang nduwèni katurunan Tionghoa lan Jepang.

Wiwit kelas loro SD Dominique Agisca Diyose wis nduwèni karir ing donyaning modelling. Dominuque tau mlebu ing sekolah modhèl. Ananging Dominique lagi tenanan mbangun karir ing donyaning modhèl nalika sekolah ing SMP. Nalika iku Dominique umuré 13 taun. Dominique uga dadi modhèl perancang busana. Perancang busana kang asil karyané tau dipamèraké déning Dominique Agisca ya iku Oscar Lawalata, Edward Hutabarat, lan Rudy Chandra.

Nalika taun 2006, Dominique Agisca Diyose miwiti kariré dadi aktris filem. Film kang sepisanan dibintangi Dominique ya iku filem kang judhulé "Berbagi Suami". Ing filem iki, Dominique akting dadi tokoh Ming. Ming iku, wong wadon enom katurunan China kang dadi korban poligami bojoné. Ing filem iki, Dominique akting bareng karo Jajang C. Noer, Shanty, Rieke Dyah Pithaloka.

Dominique nduwèni hobby nglangi lan pit-pitan. Sanajan nduwé hobi loro mau, Dominique kalebu bocah wadon kang seneng ing omah. Nalika lagi ana wektu kang sela, biyasané Dominique luwih milih nggunakaké kanggo maca buku, ngrungokaké musik lan ulah raga selancar.

Cathetan sikil


The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes