Quantcast
peoplepill id: diran
D
2 views today
2 views this week
Diran

Diran Actor

Actor
Diran
The basics

Quick Facts

Intro Actor
Was Actor
From Indonesia
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender male
Birth 2 July 1936
Death 4 May 1996, Indonesia, Indonesia (aged 59 years)
Star sign CancerCancer
The details

Biography

Diran (lahir di Cilacap, Jawa Tengah, 2 Juli 1936 – meninggal 4 Mei 1996 pada umur 59 tahun) adalah pemeran dan pelawak Indonesia. Diran tergabung dengan grup lawak Bagio CS bersama dengan S. Bagio, Darto Helm, dan Sol Saleh. Ia sangat dikenal oleh publik Indonesia di era tahun 1970an hingga tahun 1980an, bersama dengan Bagio CS.

Filmografi

  • Ketemu Jodoh - 1973 disutradarai oleh S.A. Karim
  • Lagu Untukmu - 1973
  • Kuntilanak - 1974
  • Traktor Benyamin - 1975
  • Ateng Sok Tahu - 1976
  • Boss Bagio Dalam Gembong Ibukota - 1976
  • Detektif Dangdut - 1976
  • Hippies Lokal - 1976
  • Manusia Purba - 1976
  • Tarsan Pensiunan - 1976
  • Ateng Pendekar Aneh - 1977
  • Ateng Sok Aksi - 1977
  • Donat Pahlawan Pandir - 1977
  • Koboi Cilik - 1977
  • Pulau Putri - 1977
  • Tuyul Perempuan - 1979 disutradarai oleh Bay Isbahi
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://jibis.pnri.go.id/sinema/direktori-insan-perfilman/thn/2008/bln/03/tgl/03/id/3016/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes