Quantcast
peoplepill id: denise-perning
DP
1 views today
1 views this week
Denise Perning

Denise Perning

Swedish voice actress
Denise Perning
The basics

Quick Facts

Intro Swedish voice actress
Is Actor Voice actor
From Sweden
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 25 August 2004
Age 16 years
Star sign Virgo
The details

Biography

Denise Perning, född 25 augusti 2004 i Stockholm, är en svensk röstskådespelare/dubbare bosatt i Stockholm.

Filmografi (i urval)

  • 2011 – Jessie (TV-serie) (röst till Emma som liten)
  • 2011 – Happy Feet 2 (röst som Lo)
  • 2012 – Lorax (röst som Bea)
  • 2013 – Dumma mej 2 (röst som Agnes)
  • 2014 – Den stora nötkuppen (röst som scoutflicka)
  • 2014 – Wanda and the Alien (TV-serie) (röst som Wanda)
  • 2015 – Prinsesskolan (TV-serie) (röst som Elsa, Mona, Emma)
  • 2015 – Hotell Transylvanien 2 (röst som Winnie)
  • 2016 – Djuroasen (TV-serie) (röst som Tussan)
  • 2016 – Lejonvakten (TV-serie) (röst till zebran)

Externa länkar

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 17 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=436108
http://www.sfi.se/sv/svensk-filmdatabas/Item/?type=PERSON&itemid=436108
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes