Quantcast
peoplepill id: dagmar-kofoed
DK
1 views today
1 views this week
Dagmar Kofoed

Dagmar Kofoed

Danish actress
Dagmar Kofoed
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
The details (from wikipedia)

Biography

Dagmar Kofoed var en dansk skuespillerinde der medvirkede i et mindre antal stumfilm.

Filmografi

  • 1914 – Tugthusfange No. 97 (instruktør August Blom)
  • 1914 – Den mystiske Fremmede (instruktør Holger-Madsen)
  • 1914 – Gar el Hama III (instruktør Robert Dinesen)
  • 1914 – Ægteskab og Pigesjov (instruktør August Blom)
  • 1914 – De kære Nevøer (instruktør Alfred Cohn)
  • 1914 – De Ægtemænd! (som Fru From; instruktør A.W. Sandberg)
  • 1915 – Ned med Vaabnene! (instruktør Holger-Madsen)
  • 1915 – Godsforvalteren (instruktør Hjalmar Davidsen)
  • 1915 – Flyttedags-Kvaler (instruktør Lau Lauritzen Sr.)
  • 1915 – I Stjernerne staar det skrevet (instruktør Hjalmar Davidsen)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/133142
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=6524
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=24719
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=401853
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes