Quantcast
peoplepill id: christiane-bjorg-nielsen
CBN
1 views today
2 views this week
Christiane Bjørg Nielsen

Christiane Bjørg Nielsen Danish actress and singer-songwriter

Danish actress and singer-songwriter
Christiane Bjørg Nielsen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress and singer-songwriter
Is Actor Singer Songwriter Voice actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio Music
Gender female
Birth 27 February 1966
Age: 54 years
Star sign PiscesPisces
The details

Biography

Christiane Bjørg Nielsen (født 27. februar 1966) er en dansk skuespiller og sanger/sangskriver uddannet på Statens Teaterskole i 1991.

Hun er mest kendt for at have medvirket i tre af de fire Pyrus-julekalendere (Alletiders Nisse, Alletiders Julemand og Pyrus i Alletiders Eventyr) som den artige nissepige, Kandis. Hun var desuden med i filmen Pyrus på pletten, som er bygget over julekalenderne.

Forinden havde hun i 1993 medvirket i musikvideoen til "All That She Wants" af Ace of Base.

Filmografi

Film

  • Sort høst (1993)
  • Constance (1998)
  • Pyrus på pletten (2000)
  • Klatretøsen (2002)
  • Tvilling (2003)
  • Kongekabale (2004)

Tv

  • Alletiders Nisse (1995, 2006)
  • Alletiders Julemand (1997, 2007, 2014)
  • Pyrus i Alletiders Eventyr (2000)
  • Kristian (tv-serie) (TV2 Zulu – 2011 – Sæson 2 – Afsnit 2) – Terapeut

Udgivelser af egne kompositioner

  • Debut-cd Ta' mig væk (Gateway Records 2007), producer Henrik Balling.
  • Julesangen "Who's That Hunk In the Santa Suit?" / "Hvem er du mon Julemand?"(Divine Records 2010), producer Mads Bjørk B. Krog
  • Album. Christiane Björg: "Poetry And Fiction Give People Ideas" (Paddington Records / Gateway Music 2012) Produceret af Christiane Björg og Mads B. B. Krog.

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Autoritetsdata
Autoritetsdata
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.christiane.dk
https://www.myspace.com/christianemusique
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/148469
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=1045
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12453
http://www.scope.dk/person.php?id=23243
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=335384
http://www.allocine.fr/personne/fichepersonne_gen_cpersonne=171177.html?nopub=1
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=1528
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes