Quantcast
peoplepill id: charlotte-strandgaard
CS
1 views today
1 views this week
Charlotte Strandgaard

Charlotte Strandgaard

Danish autobiographer
Charlotte Strandgaard
The basics

Quick Facts

Intro Danish autobiographer
Is Autobiographer
From Denmark
Type Literature
Gender female
Birth 15 February 1943
Age 78 years
Star sign Aquarius
Politics Socialist People's Party
Family
Mother: Annabeth Kruuse
Father: Jens Kruuse
Peoplepill ID charlotte-strandgaard
The details (from wikipedia)

Biography

Charlotte Strandgaard (født 15. februar 1943 i Brørup) er en dansk forfatter.

Charlotte Strandgaard tilbragte det meste af sin barndom i Aarhus. Hun er datter af litteraten Jens Kruuse og oversætteren Annabeth Kruuse. Hun fik en opvækst i et akademisk, bogrigt miljø, hvor adskillige forfattere og kunstnere kom.

Ud over sit skønlitterære forfatterskab har Strandgaard beskæftiget sig med skolekulturelle problemer som mobning, racisme, voldsramte børn mv.

Charlotte Strandgaard var en af flere kulturpersonligheder der den 6. juli 1970 røg hash på Kulturministeriets trappe i en aktion for fri hash

Bibliografi

  • Pandoras æske, 2007, Borgen (Roman)
  • Tro, håb og angst, 2005 (faglitterær interviewbog)
  • Tænk hvis det var dig, 2004 (faglitteratur)
  • Uden hjem, 2001, Borgen (Roman)
  • Sommetider lykkes det, 1999, Borgen (Roman)
  • Midt iblandt os er Guds rige, 1999, Borgen (interviewbog)
  • Gode hensigter, 1998, Borgen (Roman)
  • Gråhårede børn, 1997 (Interviewbog)
  • 11 dage i november, 1997, Borgen (Roman)
  • Den grønne nøgle, 1995, Modtryk (Roman)
  • Lille Menneske, (original udgave 1982) 1990, Borgen
  • Livsangsten, Gade op og gade ned, 1973 (digt)
  • Lykke lige nu, 1981 (novelle)

Eksterne henvisninger

Autoritetsdata
Autoritetsdata
Stub
Denne danske forfatterbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/502
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=10149
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=11570
https://www.worldcat.org/identities/containsVIAFID/61723005
https://viaf.org/viaf/61723005
http://id.loc.gov/authorities/names/n79110160
http://isni.org/0000000034054200
http://www.idref.fr/057768897
http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb13625578j
http://data.bnf.fr/ark:/12148/cb13625578j
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes