Quantcast
peoplepill id: channe-nussbaum
CN
2 views today
10 views this week
Channe Nussbaum

Channe Nussbaum

Danish actress
Channe Nussbaum
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor Singer
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio Music
Gender female
Birth 1960
Age: 60 years
Instruments:
Voice
The details

Biography

Channe Nussbaum (født 1960 i København) er en dansk sanger og skuespiller.

Nussbaum, der har jødiske rødder, debuterede som sanger og sangskriver i 1980 indenfor både pop, rock, viser og jazz og kom med i bandet Goy, der blev dannet i 1982 og udgav et album i 1989. Hun var i 1980'erne med i bandet Sweethearts sammen med Pernille Højmark.

I 1995 og 1996 deltog hun i Dansk Melodi Grand Prix, først med Klaus Kjellerups og Anne Dorte Michelsens sang "Det blev os alligevel" og året efter med Lars Muhls "Kys mig nu", der fik en fjerdeplads. Siden 1995 har Nussbaum sunget og skrevet klezmermusik i bandsene Spielniks og Trio Klezmer. I 2006 udgav hun desuden " Hvis det ikke er kærlighed", et pop-soloalbum produceret af Stephan Grabowski . I oktober 2012 udkom albummet "Illeborg & Nussbaum", som er produceret sammen med Laura Illeborg. Nussbaum har siden 2006 været aktiv som forsanger i klezmerbandet Klezmofobia, der har lavet tre albums og udgivet dem på Tiger records. Nussbaum spiller meget i udlandet med Klezmofobia, og det har ført til besøg i lande som Kina, Mexico, Japan og det meste af Europa.

Referencer

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske sangerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om Channe Nussbaum kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://umusik.guide.dk/Folk/Trio%20Klezmer/Energisk/Eksperimenterende/Melankolsk/Album/Trio_Klezmer_Es_sheint__Channe_Nussbaum_amp_Spielniks_Alt_und_aggresiv_2054717
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/192850
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes