peoplepill id: carmen-galipienso-calatayud
CGC
1 views today
1 views this week
Carmen Galipienso Calatayud
Spanish politician

Carmen Galipienso Calatayud

Carmen Galipienso Calatayud
The basics

Quick Facts

Intro Spanish politician
Is Politician
From Spain
Field Politics
Gender female
Birth 18 July 1950, Aspe, Vinalopó Mitjà, Alicante Province, Spain
Age 72 years
Star sign Cancer
The details (from wikipedia)

Biography

Carmen Galipienso Calatayud (Asp, 18 de juliol de 1950) és una advocada i política valenciana, diputada a les Corts Valencianes en la V Legislatura.

Biografia

Llicenciada en dret, ha treballat com a secretària de la secció primera de l'Audiència Provincial d'Alacant. Escollida diputada a les eleccions a les Corts Valencianes de 1999, deixà l'escó quan fou nomenat secretària del Síndic de Greuges i després secretària de la Conselleria de Justícia de la Generalitat Valenciana.

El juliol de 2003 va tornar al seu càrrec de secretària de la Secció primera de l'Audiència d'Alacant. Al setembre de 2003 va ser nomenada secretària de Govern i del Jurat de l'Audiència Provincial d'Alacant. Entre 2008 i 2012 fou vocal del Tribunal de Defensa de la Competència de la Comunitat Valenciana.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 16 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Carmen Galipienso Calatayud

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes