Quantcast
peoplepill id: carles-vilarrubi-i-carrio
CVIC
1 views today
2 views this week
Carles Vilarrubí i Carrió

Carles Vilarrubí i Carrió

Spanish businessperson
Carles Vilarrubí i Carrió
The basics

Quick Facts

Intro Spanish businessperson
Is Businessperson
From Spain
Type Business
Gender male
Birth 21 February 1954, Barcelona, Barcelonès, Barcelona Province, Spain
Age 67 years
Star sign Pisces
Politics Democratic Convergence of Catalonia
Awards
Creu de Sant Jordi 2015
The details (from wikipedia)

Biography

Carles Vilarrubí i Carrió (Barcelona, 21 de febrer de 1954) és un economista i empresari català. El 2015 és directiu de Futbol Club Barcelona.

Quan era petit la seva família el va introduir en el món de l'hoquei sobre herba, tot i que vivia a Barcelona el portaven a entrenar-se fins a Terrassa. Va jugar a l'Atlètic Terrassa i la seva habilitat en aquest esport més el fet d'haver aprés a patinar a Puigcerdà li van servir per vestir la samarreta del Barça d'hoquei sobre gel.

Participà de manera destacada en la posada en marxa de Catalunya Ràdio, on fou secretari general i director adjunt de l'emissora entre 1983 i 1986. Posteriorment fou designat director general de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya (EAJA), càrrec que va mantenir fins al 1988. Posteriorment ha estat conseller i de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

També va formar part de l'equip fundador de RAC 1. És president de l'hòlding CVC Grupo Consejeros i de la corredoria d’assegurances Willis S&C. El 2015 li fou concedida la Creu de Sant Jordi "per la seva presència significativa en la vida econòmica i social catalana a través de diferents empreses i institucions".

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 13 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/282349/ca/govern-distingeix-creu-sant-jordi-27-personalitats-15-entitats.do
https://www.worldcat.org/oclc/30624517
http://datos.bne.es/resource/XX5403653
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes