Quantcast
peoplepill id: carl-heger
CH
1 views today
1 views this week
Carl Heger

Carl Heger Danish actor

Danish actor
Carl Heger
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Was Actor Farmer Theater professional Theatre manager
From Denmark
Type Arts Film, Television, Stage and Radio
Gender male
Birth 17 April 1910, Denmark
Death 2 May 2002 (aged 92 years)
Star sign AriesAries
Family
Children: Henrik Heger
The details

Biography

Carl Heger f. Johansen (17. april 1910 i Tustrup – 2. maj 2002) var en dansk skuespiller.

Han debuterede på Aalborg Teater i 1937 og kom i 1938 ind på Det kongelige Teaters elevskole for at fuldende sin uddannelse.

Sidenhen fik han en del engagementer ved forskellige københavnske scener.

Han var i perioden 1947-1952 direktør for Allé Scenen.

Udvalgt filmografi

  • Blaavand melder storm – 1938
  • Livet på Hegnsgaard – 1938
  • Komtessen på Stenholt – 1939
  • Sørensen og Rasmussen – 1940
  • Niels Pind og hans dreng – 1940
  • Søren Søndervold – 1942
  • Baby på eventyr – 1942
  • Forellen – 1942
  • Det brændende spørgsmål – 1943
  • Kriminalassistent Bloch – 1943
  • Det bødes der for – 1944
  • Det kære København – 1944
  • Røverne fra Rold – 1947
  • Støt står den danske sømand – 1948
  • Kampen mod uretten – 1949
  • For frihed og ret – 1949
  • Mosekongen – 1950
  • Unge piger forsvinder i København – 1951
  • Det sande ansigt – 1951
  • Ta' Pelle med – 1952
  • Husmandstøsen – 1952
  • Hejrenæs – 1953
  • Farlig ungdom – 1953
  • Den gamle mølle på Mols – 1953
  • Altid ballade – 1955
  • Hvad vil De ha'? – 1956

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Carl Heger kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/113387
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=164
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=10016
http://www.scope.dk/person.php?id=50746
https://gravsted.dk/person.php?navn=carlheger
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes