Quantcast
C�
38 views this week
Caner Özyurtlu

Caner Özyurtlu

The basics
Quick Facts
Occupations Actor
Birth May 23, 1986 (Istanbul)
The details
Biography

Caner Özyurtlu (d. 23 Mayıs 1986, İstanbul), Türk oyuncu, senarist, film yönetmeni ve film yapımcısı.

Filmografi

Sinema
Yıl Adı Rol Not
2004 Okul Ediz
2006 Sınav Kaan
2007 Plajda Kız Tavlama Kılavuzu Ediz
2009 Ev Yapımcı, senarist ve yönetmen
2012 Görünmeyenler Yapımcı, senarist
2013 Nergis Hanım Yapımcı
2014 Ümmü Sibyan: Zifir Yapımcı
2015 Hayalet Dayı Caner
Hesapta Aşk
Yok Artık Necati Yapımcı, yönetmen
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2003 Hayat Bilgisi Hidayet Hoca'nın oğlu 4. bölüm
2004 Tam Pansiyon Ege
2005 Nefes Nefese Çağdaş
2006 Kızlar Yurdu Umutcan
2006-2008 Doktorlar Ayhan Kaplan
2007 Ters Yüz Pizzacı
2007-2009 Elveda Rumeli Namık
2008 Hastasıyız Kamil TV filmi
2011 Bizim Yenge Fatih
Tövbeler Tövbesi Bahtiyar
2014 Her Sevda Bir Veda Yılmaz
Ulan İstanbul Bahadır
2016 Deli Saçması TV filmi, senarist

Kaynakça

Dış bağlantılar

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Filmografi Kaynakça Dış bağlantılar
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes