Quantcast
CR
Germany
72 views this week
Camilla Renschke

Camilla Renschke German actress

German actress
The basics
Quick Facts
Intro German actress
A.K.A. Renschke
Countries Germany
Occupations Actor Film actor
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender female
Birth 15 March 1980 (Cologne)
Star sign PiscesPisces
The details
Biography

Camilla Renschke (née le à Cologne) est une actrice allemande.

Filmographie

Cinéma

  • 1998 : Kai Rabe gegen die Vatikankiller - l'amie
  • 1999 : Schlaraffenland - Mary
  • 2000 : Stundenhotel
  • 2001 : Herz - Natalie Mertens
  • 2003 : Der zehnte Sommer - Bettina Hilfers
  • 2004 : Besser als Schule - Susan Steen
  • 2004 : Egoshooter - Mani
  • 2005 : Gisela - Biggi

Courts-métrages

  • 2002 : Jungs zum Anfassen
  • 2002 : Lock Picking

Télévision

Séries télévisées
  • 1997 : Bella Block - Manuela Meng
  • 1997-2018 : Tatort - Helen Reinders / Helen / Helen Lürsen (32 épisodes)
  • 1998 : Le clown - Lisa Steinrich
  • 1998 : Schimanski - Andrea
  • 2000 : Anke - Talkgast
  • 2001 : Das Amt - Melissa Hemmer
  • 2001 : Docteur Stefan Frank - Nina
  • 2001 : SK Kölsch - Cooky Seegler
  • 2002 : Für alle Fälle Stefanie - Sarah Baumann
  • 2002 : Großstadtrevier - Jenny
  • 2003 : Abschnitt 40 - Räuberin
  • 2003 : Vice Squad - Sybille Rombach
  • 2004 : Doppelter Einsatz - Cosima Steenbeck
  • 2004 : Wilde Jungs
  • 2005 : Ein Fall für den Fuchs - Gaby
  • 2005 : SOKO Donau - Monika Hackl
  • 2005 : Soko, brigade des stups - Ina Kausch
  • 2006 : Alerte Cobra - Mona Eckert
  • 2006 : Die Familienanwältin - Beryll Ronfeld
  • 2010 : Mick Brisgau - Yvonne Kelber
  • 2010 : SOKO Köln - Nadine Unger
  • 2011-2017 : SOKO Stuttgart - Jana Rühle / Simone Saalfeld
  • 2016 : Bettys Diagnose - Franziska Moers
  • 2018 : Pastewka - Rita
Téléfilms
  • 2000 : Das Psycho-Girl - Gloria
  • 2000 : Devenir belle-mère - Netti
  • 2000 : Serre-moi fort!
  • 2001 : Ein Vater zum Verlieben - Antonia
  • 2002 : Die Mutter
  • 2004 : Die Rosenzüchterin - Beatrice Shaye (jung)
  • 2006 : Les enfants contre-attaquent - Kirsten Windscheid
  • 2007 : Le diable dans le ventre - Maria

Lien externe

Références

  • Portail du cinéma allemand Portail du cinéma allemand
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Sources
References
https://www.imdb.com/name/nm0719803/
https://www.wikidata.org/wiki/Q97553?uselang=fr#P569
https://www.wikidata.org/wiki/Q97553?uselang=fr#P19
https://www.wikidata.org/wiki/Q97553?uselang=fr#P27
https://www.wikidata.org/wiki/Q97553?uselang=fr#P106
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes