Quantcast
peoplepill id: bodil-miller
BM
1 views today
1 views this week
Bodil Miller

Bodil Miller

Danish actress
Bodil Miller
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Was Actor Film actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 14 April 1928
Death 16 September 2017 (aged 89 years)
Star sign Aries
The details

Biography

Bodil Miller Jørgensen (født Møller 14. april 1928 i Nørresundby, død 16. september 2017) var en dansk skuespiller.

Hun blev uddannet fra Privatteatrenes Elevskole og opholdt sig herefter en række år i Hollywood, der gav hende mulighed for at medvirke i 4-5 spillefilm.

Tilbage i Danmark arbejdede hun som mannequin og fik også indspillet enkelte film.

I tv har hun haft en rolle i serien En by i provinsen.

Filmografi

  • Det var på Rundetårn – 1955
  • Kispus – 1956
  • Englen i sort – 1957
  • Reptilicus – 1961
  • Rikki og mændene – 1962
  • Tænk på et tal – 1969
  • Med kærlig hilsen – 1971

Eksterne henvisninger

Autoritetsdata
Autoritetsdata
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/6042
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=147
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13240
http://www.scope.dk/person.php?id=26952
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=142123
https://www.allmovie.com/artist/p49196
https://www.worldcat.org/identities/containsVIAFID/307259278
https://viaf.org/viaf/307259278
http://id.loc.gov/authorities/names/no2014085169
http://isni.org/0000000428908571
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes