Quantcast
peoplepill id: bjorn-ploug
BP
2 views today
2 views this week
Bjørn Ploug

Bjørn Ploug

Danish actor
Bjørn Ploug
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Was Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 22 January 1912
Death 5 April 1996 (aged 84 years)
Star sign Aquarius
Peoplepill ID bjorn-ploug
The details (from wikipedia)

Biography

Bjørn Ploug (født 22. januar 1912 i Gedesby, død 5. april 1996) var en dansk skuespiller.

Ploug blev uddannet på provinsturnéer og fungerede efterfølgende som skuespiller og regissør ved en række teatre. Han var gennem 19 år tilknyttet Parkteatret i København og blev derefter overregissør ved Det Ny Teater. Samtidig havde han roller på film og tv, ligesom han var revyforfatter.

Filmografi

  • Far til fire i højt humør (1971)
  • Fængslende feriedage (1978)
  • Honningmåne (1978)
  • Attentat (1980)
  • Verden er fuld af børn (1980)
  • Øjeblikket (1980)
  • Undskyld vi er her (1980)
  • Olsen-bandens flugt over plankeværket (1981)

Tv-serier

  • En by i Provinsen (1977-1980)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Bjørn Ploug kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/604
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=1554
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13993
http://www.scope.dk/person.php?id=55172
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=119479
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes