Quantcast
peoplepill id: bjarne-dalsgaard-svendsen
BDS
1 views today
1 views this week
Bjarne Dalsgaard Svendsen

Bjarne Dalsgaard Svendsen Danish journalist

Danish journalist
Bjarne Dalsgaard Svendsen
The basics

Quick Facts

Intro Danish journalist
Is Journalist
From Denmark
Type Journalism
Gender male
Birth 1959
Age: 61 years
The details

Biography

Bjarne Dalsgaard Svendsen (født 1959), er uddannet journalist, men lever af at skrive og oversætte bøger. Han debuterede i 1993 med fremtidsromanen Rejsen til det ukendte og modtog i 1999 Gyldendals børnebogslegat.

Bibliografi

Romaner

  • Rejsen til det ukendte (1993)
  • Øksens Magt (1994)
  • Thomas og sofatyvene (1995)
  • Slottet: en spøgelseshistorie (1996)
  • Delfinen (1998)
  • Hugo og falskmøntneren (1999)
  • Khi-ritualet (2002)
  • Porcelænsdukken (2010)
  • Pavens Skrig (2010)
  • En kat kan ikke danse tango (2010)
  • Fire "Gogo-bøger (2009-2010)
  • Prinsessen fra mørket (2009)

Noveller

  • Tænk hvis hvalen synger i antologien Sjove historier om at gå i 1. kl. (1996)
  • Do the right thing i antologien Spejlbilleder og andre noveller om konflikter (1998)
  • Line, Lissie, Litten, Litty i antologien På den grønne bænk og andre noveller om misundelse og jalousi (2003)
  • Utopia – en horrorhistorie i tretten billeder i antologien Horror.dk (2008)
  • Den ledeste burner. (2006)
  • Ane (2005)

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.litteratursiden.dk/sw1887.asp
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes