Quantcast
peoplepill id: bent-borgesen
BB
1 views today
1 views this week
Bent Børgesen

Bent Børgesen Danish actor

Danish actor
Bent Børgesen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Was Actor
From Denmark
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender male
Birth 8 August 1931
Death 21 July 2011 (aged 80 years)
Star sign LeoLeo
The details

Biography

Bent Børgesen (født 8. august 1931 i København død 21. juli 2011) var en dansk skuespiller, bedst kendt for sin titelrolle i Draculas ring (1978), som var verdens første tv-serie om den berømte vampyrgreve.

Børgesen er uddannet fra Det Ny Teaters Elevskole i 1954 og var bl.a. tilknyttet Fiolteatret.

Filmografi

  • Mariannes bryllup (1958)
  • Sikke'n familie (1963)
  • Ta' det som en mand, frue (1975)
  • Strømer (1976)
  • Hodja fra Pjort (1985)

Tv-serier

  • En by i provinsen (1977-1980)
  • Fiskerne (1977)
  • Draculas ring (1978)
  • Charlot og Charlotte (1996)
  • Forbrydelsen (2007)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Bent Børgesen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/3221
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=2237
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=15198
http://www.scope.dk/person.php?id=44878
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=127556
https://www.allmovie.com/artist/p132606
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes