Quantcast
peoplepill id: benjamin-rothenborg-vibe
BRV
1 views today
1 views this week
Benjamin Rothenborg Vibe

Benjamin Rothenborg Vibe

Danish actor
Benjamin Rothenborg Vibe
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 5 March 1981
Age 40 years
Star sign Pisces
Peoplepill ID benjamin-rothenborg-vibe
The details (from wikipedia)

Biography

Benjamin Rothenborg Vibe (født 5. marts 1981) er en dansk skuespiller.

Han er mest kendt for sin rolle i Krummerne 3 - Fars gode idé fra 1994. Han debuterede med en lille rolle i Manden der ville være skyldig fire år tidligere.

Udvalgt filmografi

  • Manden der ville være skyldig (1990)
  • Den store badedag (1991)
  • Det skaldede spøgelse (1992)
  • Krummerne 3 - Fars gode idé (1994)
  • Klinkevals (1999)
  • Juliane (2000)

Tv-serier

  • TAXA (1997-1999)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/4234
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=91
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13658
http://www.scope.dk/person.php?id=1135
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=181176
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes