Quantcast
peoplepill id: bende-harris
BH
1 views today
1 views this week
Bende Harris

Bende Harris Danish actress

Danish actress
Bende Harris
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor Voice actor
From Denmark
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender female
Birth 23 May 1939
Age: 81 years
Star sign GeminiGemini
Family
Spouse: Preben Harris
Children: Kim Harris
The details

Biography

Bende Harris (født 23. maj 1939 på Frederiksberg) er en dansk skuespiller.

Harris blev uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1965 og debuterede som Klatremus i Dyrene i Hakkebakkeskoven. Hun fik senere roller ved Svalegangen, Gladsaxe Teater og Folketeatret. Hendes gennembrud var i rollen som fru Gruesen i Parasitterne.

Hun blev i 1961 gift med Preben Harris, som hun har sønnen Kim Harris sammen med.

Filmografi

  • Ullabella (1961)
  • Elsker - elsker ikke (1995)

Tv-serier

  • Matador (1978-1981)
  • Anthonsen (1984)
  • TAXA (1997-1999)
  • Rejseholdet (2000-2003)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Bende Harris kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/59880
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=87
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12719
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=2056
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes