Quantcast
peoplepill id: ayu-diah-pasha
ADP
1 views today
1 views this week
Ayu Diah Pasha

Ayu Diah Pasha

Indonesian actress
Ayu Diah Pasha
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actress
Is Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 4 February 1964, Makassar, Indonesia
Age 57 years
Star sign Aquarius
Peoplepill ID ayu-diah-pasha
The details (from wikipedia)

Biography

Ayu Diah Pasha (lahir di Makassar, 4 Februari 1964; umur 56 tahun) adalah aktris Indonesia. Ia dikenal luas dalam peran-perannya di dunia sinetron Indonesia, kemudian ia bermain dalam film Dunia Mereka pada tahun 2006.

Filmografi

Tahun Judul Peran Keterangan
2004 Mengejar Matahari Ibu Damar
2004 Petualangan 100 Jam
2006 Dunia Mereka
2007 Sampai Menutup Mata Film pendek
2010 Menebus Impian Sekar
2010 Cinta 2 Hati Lestari
2012 My Last Love Ibu Angel
2012 Cinta Tapi Beda Stella
2013 Jokowi Sujiatmi
2014 Cinta Pertamaku
2014 Hantu Pohon Boneka Wida
2015 Bidadari Terakhir Haslinda
2015 Air Mata Surga Ibu Fisha
2016 Surat Cinta untuk Kartini Ngasirah
2016 ILY from 38.000 FT
2017 Galih dan Ratna Mirna, ibu Galih
2017 Dear Nathan Mama Nathan
2017 Mars Met Venus (Part Cewe) Ibu
2017 Mars Met Venus (Part Cowo) Ibu
2017 Chrisye Ibu Yanti
2018 Bisikan Iblis Bu Emil
2018 Dancing in the Rain Psikolog

Sinetron

  • Tirai Sutra
  • Permataku
  • Melati
  • Dewi Fortuna
  • Putri Maharani
  • Kehormatan
  • Belaian Sayang
  • Seandainya
  • Kutunggu Cintamu
  • Mukjizat Allah
  • Pintu Hidayah
  • Maha Kasih
  • Amira
  • Munajah Cinta
  • Cinta Fitri Season 5-Season 7
  • Elif Indonesia
  • Salah Asuhan
  • Pelangi Harapan
  • Cinta Sebening Embun
  • Aisyah
  • Rindu Tanpa Cinta

Teater

  • Oki Nirmala: Penculikan Pangeran Pollux (2004)
  • Battle of Love (2005)
  • Nyai Ontosoroh (2007)
  • Rumah Boneka (2011)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://ayudyahpasha.wordpress.com
http://www.cybertokoh.com/mod.php?mod=publisher&op=viewarticle&artid=428
http://newspaper.pikiran-rakyat.com/prprint.php?mib=beritadetail&id=19021
http://www.facebook.com/ayudyahpasha
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes