Quantcast
peoplepill id: ayu-dewi
AD
1 views today
1 views this week
Ayu Dewi

Ayu Dewi

Indonesian actress
Ayu Dewi
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actress
Is Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 7 September 1984, Jakarta, Indonesia
Age 36 years
Star sign Virgo
Peoplepill ID ayu-dewi
The details (from wikipedia)

Biography

Ayu Dewi (lair ing Jakarta, 7 Sèptèmber 1984; umur 35 taun). Ayu Dewi punika salah satunggaling modhèl, juru main sinétron, presenter Indonésia. Karir Ayu Dewi kawiwitan nalika Ayu Dewi dados modhél saha presenter tivi. Sasampunipun punika, Ayu Dewi lajeng akting wonten filem ingkang irah-irahanipun Mereka Bilang, Saya Monyet! nalika taun 2007. Nalika taun 2010, Ayu Dewi ugi main wonten ing filem ingkang irah-irahanipun Tiran: Mati di Ranjang.

Ayu Dewi naté sesambungan kaliyan aktor saha politisi ingkang namanipun Zumi Zola. Ayu Dewi saha Zumi Zola naté nyiapaken ancang-ancang kanggé nikah nalika wulan Mèi 2011. Nanging amargi nalika menila Zumi kapilih dados bupati wonten ing pilkada Kabupatèn Tanjung Jabung Timur saha kalih dinten saerengipun Ayu umroh wonten wulan April 2011, Ayu saha Zumi Zola sampun boten gadhah gayutan malih.

Ayu Dewi ugi dados presenter musik dahsyat. Wonten ing acara punika, Ayu Dewi dados presenter sesarengan kaliyan Olga Syahputra, Raffi Ahmad saha Jessica Iskandar. Nalika dados presenter, Ayu Dewi ugi asring dipunguyoni ngenani pernikahanipun ingkang boten siyos. Nalika nembé ambal warsa ingkang kaping 27, Ayu Dewi uga pikantuk surprise saking kanca-kancanipun presenter dahsyat. Ayu Dewi dipuntedahaken jèngkol kaliyan topeng monyet, kamangka Ayu Dewi boten remen kaliyan piranti punika.

Cathetan suku

  1. movietei.com(dipunundhuh tanggal 14 September 2011)
  2. tabloidnova.com(dipunundhuh tanggal 14 September 2011)
  3. selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 14 September 2011)


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://www.movietei.com/celeb_detail.php?idx=551&cel=Ayu%20Dewi
http://www.tabloidnova.com/Nova/Tips/Ayu-Dewi-Cari-Pria-Bertanggung-Jawab
http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/a/ayu_dewi/berita/
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes