Quantcast
peoplepill id: asmund-prytz
�P
1 views today
1 views this week
Åsmund Prytz

Åsmund Prytz

Norwegian musician
Åsmund Prytz
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian musician
Is Musician Guitarist
From Norway
Type Music
Gender male
Birth 7 February 1973
Age 48 years
Star sign Aquarius
Peoplepill ID asmund-prytz
The details (from wikipedia)

Biography

Åsmund Prytz (født 7. februar 1973) er en norsk musiker og gitarist. Han er best kjent som gitarist i det norske punkbandet Nullskattesnylterne som han dannet i 1991. Han er den eneste i bandet som har vært med siden starten.

Åsmund Prytz er sønn av tidligere politimester Trond Prytz.

Diskografi

Nullskattesnylterne

  • Zlapztwang (1993)
  • Juha Mieto (2001)
  • Fortar, høgar, hardar (2003)
  • Fortar, hardar, høgar (2004)
  • Instinkt (2006)
  • Skrot (2008)
Singler
  • Kval & krill/Endspiel (1999, splitt med tyske Euroshäck)
  • Shake Hands and Be Friends with Prudence (1999, splitt med Tugboat)
  • Klå/Narr (1999)
  • Pæng/Lægebesøk (1999)
  • She's a Sensation/I Wanna Be Your Boyfriend (1999, splitt med Harry Coltello & Tipos de Interés)
  • Null$katte$nylterne/Mean Idols (2004, splitt med Mean Idols)
  • Ho vil ha rock (2005)
  • Grønn mann (2006)
  • Instinkt (2006)
  • RBK (2006)
  • Lørdag (2007)
  • Skrot (2008)
  • Kolvre i gult og svart (2008)

Deltar på

  • Punch Drunk: Punch Drunk (1996)
  • PunchdrunkSvartidaudir: Punchdrunk VS Svartidaudir 0-0 (1997)
  • Safety Pin Records: Riot on the Rocks, Vol. 1 (1999)
  • Requiem Productions/Underground Records: Fuckin' North Pole Punk Rock Collection Vol. 1 (2000)
  • Safety Pin Records: Muga 16 Años (2000)
  • HDP Records: A Collection of Great Dance Tunes Vol. 1 (2001)
  • Turboneger-hyllest: Alpha Motherfuckers – A Tribute to Turbonegro (2001)
  • Happyrape Records: Norwegian Nihilism Vol. 1 (2001)
  • Kiss-hyllest: A tribute to... The Hottest Band in the World (2002)
  • By:Larm: By:Larm Live Bergen 2004 (2004)
  • Chuck Berry-hyllest: A Tribute to Mr. Rock (2005)
  • Joachim Nielsen-hyllest: Det beste til meg og mine venner (2005)
  • Rosenborg: Rosenborg Undergrunn (2009)
  • Terje Venstre: Må noen gå (2016)
  • Tove Karoline Knutsen & Terje Breivik: Øya (2017)
  • Terje Breivik: Rause fellesskap (2017)
  • Terje Venstre: Halvtolvstuen (2017)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes