Quantcast
peoplepill id: annes
A
2 views today
2 views this week
Annes
Romanian singer

Annes

Annes
The basics

Quick Facts

Intro Romanian singer
Is Singer
From Romania
Field Music
Gender female
Birth 26 May 1977
Age 45 years
Star sign Gemini
Instruments:
Voice
The details (from wikipedia)

Biography

Annes
Date personale
Nume la naștereAna Constantin
Născută (43 de ani)
București, România
Cetățenie România Modificați la Wikidata
OcupațieCântăreață
Activitate
Gen muzicalPop, dance
Ani de activitate1999 - prezent
Prezență online

Annes (n. , sub numele Ana Constantin) este o cântăreață de muzică pop/dance din România. Ea a devenit cunoscută odată cu apariția albumelor Înger bun (2002) și Dependentă de tine (2005) " Rază de soare" 2013 www.facebook.com/annes.ro

Discografie

Albume de studio

  • Înger bun (2002)
  • Dependentă de tine (2005)
  • Rază de soare (2010)

Discuri single

  • Te voi urma" (2002)
  • Doar tu baby (2003)
  • Mi-e cald (2004)
  • Mi-e dor feat.Papa Jr. (2005)
  • Cu tine, doar cu tine (2007)
  • "Când plouă afară" (2007)
  • Atât de greu (2008)
  • "How does it feel" (2011)
  • "Unde" (2012)
  • "Lolita" feat Drei Ros (2013)
  • "În ploaie" feat.Jimmy Dub ( 2013)

Referințe

Legături externe

www.facebook.com/annes.ro

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Annes

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes