Quantcast
peoplepill id: anne-werner-thomsen
AWT
1 views today
1 views this week
Anne Werner Thomsen

Anne Werner Thomsen Danish actress

Danish actress
Anne Werner Thomsen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Was Actor Voice actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 19 July 1936, Gentofte Municipality, Denmark
Death 21 August 2010 (aged 74 years)
Star sign CancerCancer
The details

Biography

Anne Werner Thomsen (født Anne Birch 19. juli 1936 i Gentofte, død 21. august 2010 smst) var en dansk skuespillerinde, der blev uddannet fra Privatteatrenes Elevskole i 1959, men som allerede i 1956 slog igennem i filmen Ung leg. Hun har herudover optrådt både på ABC Teatret, Folketeatret, Gladsaxe Teater, Skolescenen, Aalborg Teater og Betty Nansen Teatret. Op gennem 1970'erne satte hun mere eller mindre sin skuespillerkarriere i bero og uddannede sig til socialrådgiver. Hun fik dog et come back i 1980'erne og 1990'erne med roller i et par film i hvert årti og har også medvirket i tv-serien Landsbyen.

Udvalgt filmografi

  • Ung leg – 1956
  • Lån mig din kone – 1957
  • Natlogi betalt – 1957
  • Soldaterkammerater på efterårsmanøvre – 1961
  • Den grønne elevator – 1961
  • Gøngehøvdingen – 1961
  • Komtessen – 1961
  • Et døgn uden løgn – 1963
  • Mor bag rattet – 1965
  • Slå først, Frede – 1965
  • Det parallelle lig – 1982
  • Dansen med Regitze – 1989
  • Europa – 1991
  • Sofie – 1992
  • Farligt venskab – 1995

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Anne Werner Thomsen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/1720
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=46
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=12646
http://www.scope.dk/person.php?id=10254
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=142007
https://www.allmovie.com/artist/p70763
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=2764
https://gravsted.dk/person.php?navn=annewernerthomsen
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes