Quantcast
peoplepill id: anne-voight-christiansen
AVC
1 views today
1 views this week
Anne Voight Christiansen

Anne Voight Christiansen

Danish actress
Anne Voight Christiansen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 4 May 1964
Age 56 years
Star sign Taurus
Peoplepill ID anne-voight-christiansen
The details (from wikipedia)

Biography

Anne Voigt Christiansen (født 4. maj 1964) er en dansk skuespiller.

Anne Voigt Christiansen er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1993.

Filmografi

  • Min fynske barndom (1994)
  • At kende sandheden (2002)
  • Kongeriget, Julespecial (2002)
  • Hannah Wolfe (2004)
  • Camping (2009)
  • Sorg og glæde (2013)
  • Aminas breve (2017)

Tv-serier

  • Ørnen (2004)

Teater

  • Fakiren fra Bilbao, Aarhus teater (2016)
  • MADness, Teater freezeProductions, (2016)
  • Et juleeventyr, Himmerlands teater, (2015)
  • Et mobilt dukkehjem, Sydhavn Teater. (2014, turne 2016)
  • Suppe og Kanoner, Jomfru Ane Teatret og Svalegangen. (2008/2009)
  • Grim, Jomfru Ane Teatret. (2007)
  • Angst æder sjæle op, Århus Teater. (2004)
  • På sporet af den tabte tid, Århus Teater. (2003)
  • Det er så det nye, Limfjordsteatret. (2001)
  • Snedronningen, Vejle Musikteater. (2000)
  • Misery, Gjellerupscenen. (1999)
  • Mågemordsmysteriet, Teamteatret. (1997)
  • Miraklernes tid, Artibus. (1994)
  • Gyldne tider, Århus Teater. (1993)
  • Vinger, Århus teater. (1993)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Anne Voight Christiansen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/246576
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/150478
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=6238
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=11870
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes