Quantcast
peoplepill id: anna-marin
AM
1 views today
1 views this week
Anna Marín
The basics

Quick Facts

From Spain
Gender female
Birth 1965, Figueres, l'Alt Empordà, Comarques Gironines, Spain
Age 56 years
Peoplepill ID anna-marin
The details (from wikipedia)

Biography

Anna Marín (Figueres, 1965) és una artista catalana. Les seves obres tracten, d'ençà que va fer una visita el nord d'Àfrica, sobre temes relacionats amb el racisme, la immigració i la multiculturalitat. Ha exposat a diversos llocs, entre els quals destaquen l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró. La seva exposició, anomenada Sic trànsit, tractà sobre la figura de l'immigrant i la pèrdua de les seves arrels. En la seva exposició va col·locar tones d'agulles a terra per representar el mar. La mostra partia d'una frase de l'escriptor Luis Goytisolo: «Les aigües de Gibraltar no es poden convertir en un nou mur de Berlín, ni el teló d'or de l'Europa comunitària en un succedani del desaparegut teló d'acer.» L'espai estava cobert per un mar d'agulles metàl·liques. Uns focus en moviment figuraven la vigilància contínua, el control, a què se sotmet l'Estret.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 30 Aug 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2014040910012802
http://annamarin.org
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes