Quantcast
peoplepill id: anita-carolina-mohade
ACM
2 views today
3 views this week
Anita Carolina Mohade

Anita Carolina Mohade

Indonesian actress
Anita Carolina Mohade
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actress
Is Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
The details

Biography

Anita Carolina Mohede adalah aktris Indonesia. Ia pernah berperan sebagai peran utama dengan aktor Rano Karno dalam film "Mawar Cinta Berduri Duka" dan "Yang Kembali Bersemi". Disamping seorang bintang film, Anita mempunyai bakat menyanyi, Bersama dengan Fariz RM, Ia berduet dalam lagu "Sakura" yang dibuat tahun 1980 dengan judul "Nada dan Cinta", "Mega Buana", dan "Malam Kesembilan" diproduksi oleh Akurama record.

Filmografi

  • Pelajaran Cinta (1979)
  • Senyummu Adalah Tangisku (1980)
  • Yang Kembali Bersemi (1980) disutradarai oleh Sukarno M. Noor
  • Dalam Lingkaran Cinta (1981)
  • Mawar Cinta Berduri Duka (1981)
  • Simphony Yang Indah (1981)
  • Duel Naga Wulung (1982)
  • Tangkuban Perahu (1982)
  • Tirai Kasih (1984)


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon pandora tunein gplay iheart itunes